Rörstrand Kaffekoppar och Muggar

Rörstrand Mon Amie Mugg 34clRörstrand är ett känt varumärke i Sverige och har tillverkat tallrikar, kaffekoppar och annan porslin i närmare 300 år. Många av Rörstrands porslin har gått i arv och fått ett stort samlarvärde genom åren. Deras kaffekoppar och serviser är moderna med samtidigt tidlösa vilket skapar den stora efterfrågan som det faktiskt är på Rörstrands produkter.

Rörstrand tillverkar bl.a. Filippa-K muggar med alla dess olika mönster och designer. Det är även de som tillverkar muggar för Astrid Lindgrens Pippi och Emil.

Mon Amie är en av deras populäraste serier som formgavs av Marianne Westman på 1950-talet och som har blivit en riktigt klassiker. Dessa tillverkas än i dag och muggarna finns i tre olika varianter. Man känner igen Mon Amie från Rörstrand med den blåblommiga dekoren och serien är inte bara väldigt snygg utan ett självklart val om du vill satsa på en designserie som är lika klassisk idag som imorgon.

Rörstrand har även muggar i serien Mademoiselle Oiseau som designats av Lovisa Burfitt. Här finns både kaffekoppar, muggar och espressokoppar att välja mellan.

Om du vill köpa kaffekoppar från Rörstrand online så se till att ta en titt på de butiker vi listar. Där finns väldigt många kaffekoppar och muggar till bra priser.