Termosmugg

Termosmuggen är produkt som blivit allt mer populär de senaste åren och är pendlarens bästa vän. Termosmuggen är egentligen en extra isolerad kaffekopp med lock som dels gör det lättare att ta med sig utan att spilla, men som även håller värmen bättre än normalt.

Istället för att skippa morgonkaffet helt och hållet kan du nu ta med dig eget hemmabryggt kaffe i termosmuggen och piggna till på väg till jobbet. En termosmugg kan givetvis komma väl tillhands även i andra tillfällen men faktumet och syftet med produkten är oförändrat.

För den som hellre gillar varm choklad eller Te fungerar termosmuggen givetvis lika bra för detta.

Det finns lite olika modeller att välja mellan där dels formerna skiljer sig men även om de har handtag/öra eller ej. Det kan vara klokt att reflektera över om du tänkt använda termosmuggen i bilen och vad du tänkt ställa den i så fall. Många bilar har idag mugghållare men det är inte säkert att alla termosmuggar får plats i dem. Om du väldigt gärna vill kunna ta med den i bilen så kan det vara klokt att ta måtten innan du beställer.

Priserna på termosmuggar varierar kraftigt men de billigaste kostar runt 100 kronor och det finns många bra varianter under 200 kronor.

Gemensamt för alla modeller är att de är avsedda att ta med sig, hålla drycken varm och helst minimera risken för att man spiller. Vissa modeller har ett öppet hål i locket som du kan dricka ur medan andra modeller har en plugg eller spärr som gör det möjligt att stänga hålet när du inte dricker. Om du tänkt lägga termosmuggen i väskan efter du druckit upp kanske en lite mer påkostad variant som kan förslutas helt vara värt att satsa på. Att det läcker ut kaffe och andra drycker i väskan är långt ifrån önskvärt.

Köp Termosmugg här

Spana in termosmuggar i sortimentet hos dessa butiker.