Om Sidan

Kaffekoppar.nu är webbplatsen som helt inriktat sig på kaffekoppar – ett ämne som kan tyckas vara litet men som är betydligt större än vad man tror. Idag finns det hundratals olika modeller från en mängd olika tillverkare och som säljs i ännu fler e-butiker. Det finns alltså en stor efterfrågan på både billiga kaffekoppar men även mer exklusiva varianter från designers och kända formgivare.

Kaffekoppar och serviser är även något som går i arv och som lätt får ett samlarevärde om man köpt från en designserie. Till detta finns det en mängd varianter på kaffekoppar och annan porslin som är väldigt närbesläktad med kaffekoppen som t.ex. kaffemuggar, espressokoppar, lattekoppar m.m.

Vårt mål är att täcka dessa områden och informera om populära designserier och formgivare. Vi vill även hänvisa till var du kan köpa kaffekoppar online till bra priser.

Kaffekoppar.nu hade aldrig blivit så bra som den är idag utan våra samarbetspartners som vi vill ge ett extra stort tack till.

Vi fick i uppgift av ett företag att skriva om vårt webbhotell Loopia och berätta vad vi tyckte om det. I korta drag är det ett bra webbhotell som vi vill ge 4 av 5 i betyg på.