Köp Kaffekoppar & Muggar Online

Att handla inredningsdetaljer online har bara blivit mer och mer populärt. Porslin och då framför allt kaffekoppar, muggar och kaffeserviser finns hos flera stora återförsäljare online. Här får du möjligheten att handla de modeller som du själv önskar och till ett pris som få lokala inredningsbutiker kan matcha.

E-butiker med bra utbud av kaffekoppar, kaffemuggar m.m.

kitshentime-logoKitchentime
KitchenTime är idag en av Sveriges ledande butiker inom köksredskap, köksutrustning, tillbehör och servering. Här hittar du mängder med bra kaffekoppar, kaffemuggar och andra trevliga produkter. KitchenTime har fri frakt över 150 kronor.

Cervera
Cervera är knappast någon butikskedja som behöver någon introduktion. De har ett stort antal butiker över hela landet och idag har du tillgång till hela deras utbud online med. De erbjuder fri frakt över 500 kr och alltid fri frakt till butiker där du kan enkelt hämta din beställning.

Royal-Design-logoRoyal Design
Royal Design är svensk butik med ett enormt utbud av snygga designprodukter för så väl inredning som för servering. Här hittar du ett stort antal kaffekoppar, muggar och annat kul. Royal Design erbjuder fri frakt över 500 kr.

Handla online tryggt och säkert

Det är inte bara när det kommer till kaffekoppar som man bör vara försiktig när man handlar online. Det finns vissa grundläggande regler som är bra att följa om man vill handla tryggt och säkert och vi kommer ta upp dem här så du inte i onödan hamnar i dessa fallgropar.

Oavsett hur pålitlig en butik verkar vara så ska du alltid undvika att göra förskottsbetalningar om du inte har råd att bli av med pengarna. Även om det finns nystartade e-butiker som försöker lura folk på pengar så är det inte detta som är orsaken till regeln. Om ett företag går i konkurrs och du har förskottsbetalt så kommer du ha mycket svårt att få tillbaka dina pengar även om du inte fått dina varor.

Nu kanske inte en kaffekopp för 200 kronor är ett problem, men om du handlar för en större summa pengar bör du absolut undvika detta. Förskottsbetalning gäller t.ex. att sätta in pengar på deras bankgiro, Internetbetalning och betalkort som VISA.

Kreditkort skiljer sig från vanliga betalkort och VISA har t.ex. båda varianterna. Även om ett betalkort ger dig större chans att få tillbaka pengarna än en direkt förskottsbetalning så är du helt skyddad med ett kreditkort. Enligt konsumentlagen är kreditkortsbolagen skyldiga att betala tillbaka pengarna om du inte fått varan eller tjänsten du betalt för.

E-handelsbutikerna ovan är väletablerade varumärken på den svenska marknaden. Sannolikheten att något skulle gå fel när du beställer kaffekoppar från dem är givetvis liten, men även stora företag har gått i konkurs förr. Om du vill vara på säkra sidan så använd postförskott, faktura eller kreditkort.